Школи в Дистанційному навчанні
Всеукраїнський ліцей «Ясно»



Про школу

Інформація з офіційної бази ЄДЕБО
  • Приватна форма власності
  • Ліцей
  • Екстернат, Дистанційна

💻📚 Дистанційно — це НЕ самостійно!
Всеукраїнський ліцей «ЯСНО» тому приклад!

💡 Забудьте про стереотипи самотнього дистанційного навчання. Наші вчителі створюють стимулюючу та підтримуючу атмосферу, яка допоможе дитині зосередитися, розкрити свій потенціал та досягти академічного успіху.

🌟 Наша дистанційна освіта — це ексклюзивна комбінація інтерактивних уроків, віртуальних проектів та спільного навчання. Тут учні зможуть обмінюватися думками, працювати в групах та розвивати навички співпраці.

💻 Дистанційне навчання у Всеукраїнському ліцеї «ЯСНО» дає свободу вибору — навчайтесь коли і де вам зручно. Ви будете мати доступ до нашого високоякісного навчального матеріалу та інтерактивних ресурсів 24/7.

🎓 Також, наша школа працює за ліцензією МОН та надає повноцінну документацію, що підтверджує освітні досягнення вашої дитини.

🌍 Приєднуйтесь до сучасного навчання! Залишайте заявку на нашому сайті 👉 https://yasno.school  та отримайте якісну освіту з підтримкою професіоналів!


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Я вирішила ризикнути і на сьогодні задоволена результатом співпраці. До того дочка навчалась у Jamm ,де дуже багато креативу , але мало контролю за дитиною та повна відсутність обовʼязкових до виконання завдань . Зараз дитина навчалися на екстерні. Я відчуваю що за неї болить серце не тільки в мене, але й у директора та куратора. І з нами працюють з душою. А це саме найважливіше. Ну і зрозуміла платформа яка легко відкривається і працює без проблем

,

Донька навчається в 5-му класі ліцею Ясно. З плюсів для дитини: підтягнула англійську мову, навчилася 3-д моделюванню, вивчила Канву, навчається фінансовій грамотності !!! , з музики не просто співи, а постановка голосу, навчилася організовувати час. Дитина школою задоволена повністю! З плюсів для мами: ніяких груп батьківських комітетів, скидань грошей на штори, забула, що таке вчити домашні завдання з дитиною, вчу частіше із цікавості, ніж з потреби, зручний графік. Чи можуть діти дружити дистанційно - відповідь так, можуть. Задоволена на 100% Дякую директору і колективу за створені комфортні умови і професіоналізм!


Залишити відгук

Дивіться також усі школи в Дистанційному навчанні.